Organiseer nu je eigen busreis

Wil jij zorgeloos naar jouw favoriete festival en tot 150 euro verdienen? Dat kan bij Jouw Festival Vervoer! Je bent de busleider van je eigen bus en het enigste wat jij hoeft te doen is zoveel mogelijk mensen in de bus te krijgen en wij regelen de rest. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van busreizen speciaal voor festivalgangers. Door onze ervaring en nauwe contacten weten wij wat belangrijk is voor jou en je vrienden.

Heb je interesse om een busreis bij ons te organiseren? Dat kan door onderstaand aanvraagformulier in te vullen.

Play Video

Vraag je eigen busreis aan

Zo gaan wij te werk

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Doe de aanvraag
Wil jij een busreis bij ons organiseren? Doe dan de aanvraag via het aanvraagformulier en wij zullen je binnen 24 uur contacteren om de mogelijkheden te bespreken. Je krijgt van ons een persoonlijke medewerker die het contact met jou zal blijven onderhouden.
Promoot jouw bus
Na goed overleg sturen wij jou een link door waar je vrienden zich kunnen inschrijven en betalen. Jouw beloning is afhankelijk van hoeveel mensen jij regelt dus zet hem op!
Reisinformatie
Bij aankoop van je busticket krijg je de algemene informatie te zien van jouw busreis. 2 dagen voordat het festival plaatsvindt, ontvangt ieder een mail met de definitieve reisinformatie.
Vertrekken maar!
Jij bent de busleider dus het is belangrijk dat je op tijd bij de opstaplocatie bent zodat je ieder zijn of haar busticket kunt scannen via onze app. Zorg ervoor dat jullie alvast een feestje kunnen bouwen door de bus te voorzien van lekkere harde muziek!
Aankomst festival
Bij aankomst is het de bedoeling dat je de afvalzakjes in de bus verzamelt en in een vuilniszak doet die de buschauffeur jou geeft. Maak met zijn alle nog even een leuke groepsfoto bij de bus. Nu zien we er allemaal nog gelikt uit. En nu snel naar het festival toe want het feest kan beginnen want jullie zijn binnen!
Einde festival
Ga snel naar de bus toe om jou vrienden op te vangen. Controleer de passagierslijst om te kijken of iedereen er weer is. Dat het festival is afgelopen betekend niet dat je hoeft te stoppen met feesten. Onder het genot van muziek kunnen jullie nog even doorgaan…
Einde busrit
Bij aankomst is het de bedoeling dat de afvalzakjes weer in de vuilniszak worden opgeruimd. We zullen je na het evenement contacteren over hoe het was gegaan en uiteraard zullen we je belonen met je welverdiende beloning. Wat een toffe samenwerking was dit!
Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 8
Stap 9
Stap 10
Stap 11
Doe je aanvraag
Wil jij je eigen busreis organiseren? Doe vrijblijvend de aanvraag door het aanvraagformulier in te vullen. Je zit nog nergens aan vast. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
We contacteren je
Binnen 24 uur kun je een reactie ontvangen van één van onze medewerkers. Hij of zij neemt contact met je op via whatsapp. Vervolgens wordt je aanvraag en andere vragen besproken. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk dus die krijg je.
Deal?
De voorwaarden zijn besproken en we hebben er beide een goed gevoel over. We gaan samen aan de slag. Wij zullen deze busreis aan onze website toevoegen zodat het boeken kan gaan beginnen.
Promoot jouw bus
Nu is het aan jou om je eigen busreis te promoten. Hoe meer mensen jij regelt hoe groter jouw beloning zal zijn. Je krijgt van ons een link naar de website waar alle informatie in is te zien. Hier kun je gemakkelijk je tickets kopen. Stuur de link door naar al jouw vrienden en bekende door gebruik te maken van whatsapp en social media.
Wij regelen de rest
Terwijl jij zoveel mogelijk mensen regelt, gaan wij ondertussen opzoek naar een geschikte bus die voldoet aan onze besproken voorwaarden. Je wordt door jouw persoonlijke begeleider op de hoogte gesteld wanneer de busreis definitief is. Je ontvangt van ons een dag voor vertrek alle benodigde informatie die je nog moet hebben.
Vertrekken maar!
Jij bent de busleider vandaag dus is het aan jou de taak om bij het instappen alle tickets te scannen. Als iedereen aanwezig is, kunnen we aanrijden naar het festival. Doe gerust de muziek aan en laat het feest alvast beginnen!
Aangekomen bij het festival
Laat bij aankomst iedereen even weten hoe laat de bus weer naar huis vertrekt en dat zij de spullen niet in de bus moeten laten liggen (op eigen risico). Daarnaast is het belangrijk dat de bus opgeruimd wordt. De buschauffeur heeft een vuilniszak voor je klaarliggen.
Doen waar we goed in zijn... Feesten!
Maak met zijn alle nog even een leuke groepsfoto bij de bus. Nu zien we er allemaal nog gelikt uit. En nu snel naar het festival toe want het feest kan beginnen!
Het festival is afgelopen
Jij bent de busleider dus is het belangrijk dat jij als één van de eerste bij de bus bent om je vrienden op te vangen. Met de ticketscanner controleer je of iedereen een kaartje heeft en of je compleet bent. Zorg ervoor dat je telefonisch bereikbaar bent voor diegene die de bus niet kunnen vinden. Als de bus wil vertrekken en je mist nog mensen, is het belangrijk om deze mensen telefonisch te contacteren.
Afterparty in de bus
Het festival is afgelopen maar dat wil niet zeggen dat je hoeft te stoppen met feesten. In de bus kun je onder het genot van je eigen muziek genieten van de afterparty. Probeer rekening met elkaars behoeftes te houden.
Einde busreis
De bus komt aan op bestemming. Zorg er wederom voor dat de bus opgeruimd wordt. Hier doe je de buschauffeur en ons een enorm plezier mee. We zullen je na het evenement contacteren over hoe het was gegaan en uiteraard zullen we je belonen met je welverdiende beloning. Wat een toffe samenwerking was dit!

Onze tevreden feest toppers

Ik zou iedereen Jouw Festival Vervoer aanraden. Het contact met Tom was super duidelijk waardoor ik wist wat ik moest doen. De bus was netjes op tijd en de buschaffeur kon de harde muziek wel waarderen 😉 De beloning naderhand is altijd leuk
Rik
Fijn dat Jouw Festival Vervoer de busreis heeft mogelijk gemaakt waardoor we met zijn alle naar het festival konden. Het contact was uitstekend. Volgende keer boek ik weer via jullie.
Naomi
Ik heb al meerdere busreizen mogen regelen met jouw festival vervoer en alles is tot in de puntjes geregeld. Ze reageren snel op berichten, passen de bus aan als er meer mensen bijkomen en je krijgt snel je beloning. Ik regel in het vervolg ook zeker weer de busreizen bij jouw festival vervoer!
Chelsea