Neem contact met ons op

‘Festivalganger is koning’ is ons motto. Wij staan altijd voor jullie klaar!

Heb je een vraag? Bekijk onze ‘veel gestelde vragen’ voor meer informatie. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons simpelweg jouw vraag door het contactformulier in te vullen en je ontvangt van ons binnen 24 uur een antwoord.

Veelgestelde vragen

Je kunt vrijblijvend de aanvraag doen via het aanvraagformulier. Wij zullen je binnen 24 uur contacteren om de mogelijkheden te bespreken. Als we beide een goed gevoel hebben dan gaan we ervoor. Wij vinden persoonlijke service erg belangrijk dus je krijgt van ons een persoonlijke medewerker die het contact met jou zal blijven onderhouden.
  • Je ontvangt een link waar jij en je vrienden zich kunnen aanmelden en betalen.
  • Hoe meer mensen jij in de bus krijgt hoe groter jouw beloning (tot 150 euro)! Wij regelen de rest.
  • Zorg dat je op tijd aanwezig bent om iedereen zijn of haar busticket te controleren en af te vinken van de passagierslijst.
  • Na het festival controleer je de passagierslijst of iedereen er weer is en bij aankomst in jullie woongebied ruim je de afvalzakjes weer op.
  • Binnen 7 dagen na het festival contacteren we je om te vragen hoe het was gegaan en om je welverdiende beloning te betalen. Wat een toffe samenwerking was dit!

Wij vervoeren bussen van 50, 60, 70 en 85 personen.

Beloning = aantal geregelde personen x 1,50 euro + % bus bezetting x prijs busticket    (tot 150 euro)

Voorbeeld 1: Krijg jij een bus vol met 85 personen en kostte jouw kaartje 22,50 dan ontvang je 150 euro.
Voorbeeld 2: Heb jij 45 personen kunnen regelen in een bus van 50 en was jouw kaartje 30 euro dan ontvang je van ons 94,50 euro (45×1,50 + (45/50×30) = 94,40 euro)

Dit betekent een gratis festival kaartje, gratis vervoer en afhankelijk van hoeveel mensen jij hebt geregeld ook nog eens gratis munten. Wie wil dit nou niet?

Je kunt bij ons online betalen via iDEAL. Na betaling ontvang je van ons een bevestigingsmail en het busticket. Het kan voorkomen dat het in de spam mail terecht komt. Bekijk die dus ook. Wij accepteren geen contant geld.

Afhankelijk van wat jouw groep wilt en wat we beschikbaar hebben, kunnen we kiezen uit een vette party bus of een luxe touringcar. 

– Party bus: Hard geluidssysteem, subwoofers, lazers en lampen (+feest)

– Luxe touringcar: Luxe stoelen + muziek is mogelijk (kwaliteit is matig)

Party bus: Afhankelijk van onze beschikbaarheid party bussen is er een koude drankverkoop in de bus of mag je zelf drinken meenemen.
Luxe touringcar: Het is toegestaan om maximaal 2 drinkwaren mee te nemen met uitzondering van glaswerk.

Ja dat kan, mits je genoeg mensen kunt regelen. Wij kunnen onze bussen alleen laten rijden als zij goed gevuld zijn. Het kan voorkomen dat je niet genoeg mensen hebt geregeld. Dan gaan we kijken of we er een gecombineerde bus van kunnen maken. Dat betekent dat we een extra tussenstop maken om mensen in een andere woonplaats op te halen. Dit gebeurt altijd in overleg.

Nee. Over het algemeen komt dezelfde bus jullie weer ophalen, maar het kan voorkomen dat een andere bus jullie ophaalt om naar huis te brengen. Dat betekent dat als jij je spullen in de bus liet liggen, ze weg zijn. Het laten liggen van je spullen is dus op eigen risico.

Ja dat kan. Om dit te kunnen, moeten 7 nieuwe passagiers deelnemen. Dit gebeurt in goed overleg met jouw aangewezen persoonlijke medewerker.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Stel jouw vraag door onderstaand contactformulier in te vullen en je ontvangt binnen 24 uur het antwoord.

Contact formulier

Voornaam*
Achternaam*
E-mail adress*
Telefoon nummer*
Jouw vraag*

Contact gegevens

Waarom je voor ons zou moeten kiezen

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat je de aandacht krijgt die je nodig hebt. Je krijgt van ons team een persoonlijke medewerker die het contact met jou zal onderhouden.

Service

Wil je een eigen busreis organiseren of heb je een andere vraag? Dan ontvang je van ons binnen 24 uur een reactie. Onze klantenservice is zo ontwikkeld dat we ons motto ‘Festivalganger is koning’ kunnen blijven hanteren.

Prijs

Door onze nauwe samenwerkingen en betrouwbare levering kunnen we jullie de scherpste prijs aanbieden.